Μετεωρολογικός Σταθμός Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής

Στα πλαίσια του Περιβαλλοντικού προγράμματος "Οι μικροί μετεωρολόγοι της Αγίας Παρασκευής" που εκπονείται στο Σχολείο μας και με τη συνεργασία του Εθνικού Αστεροσκοπείου και του Πανεπιστημίου Αιγαίου- Τμήμα Επιστημών της θάλασσας- εγκαταστάθηκε στο Γυμνάσιο Μετεωρολογικός Σταθμός στον οποίο μπορούμε να δούμε τον καιρό της μέρας και να πάρουμε πρόβλεψη 6 ημερών που ανανεώνεται κάθε τρεις ώρες.

Μπορείτε να δείτε την σελίδα στη διεύθυνση : http://penteli.meteo.gr/stations/lesvos-agiaparaskevi/ και επίσης μπορείτε να δείτε την πρόβλεψη στο κάτω μέρος της σελίδας http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=8 .

Για όλη αυτή την προσπάθεια θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρία Υδροεξυγιαντική  Λ.Σ. Λαζαρίδης & Σία Ε.Εκαι τον υπέυθυνο κο Σπύρο Μίχα για την δωρεάν παραχώρηση του εξοπλισμού , την κα Ουρανία Τζωράκη επίκουρο καθηγήτρια του τμήματος Επιστημών της Θάλασσας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, τον κο Προβατά Νικόλαο ειδικό συνεργάτη του Πανεπιστημίου Αιγαίου και τον κα Ζήρο Αθανάσιο Πολιτικό Μηχανικό, συνεργάτη στις εργασίες του φράγματος Τσικνιά.

Η Διευθύντρια

Σ. Βουτσινά