Αποτελέσματα του Τοπικού Διαγωνισμού «EUSO 2020 για τη συμμετοχή στην 18η Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών

Σας ενημερώνουμε ότι η τριμελής ομάδα μαθητών του ΓΕΛ Άντισσας προκρίνεται στην επόμενη φάση του Πανευρωπαϊκού διαγωνισμού Φυσικών Επιστημών «EUSO 2020». Η δεύτερη Πανελλήνια φάση του διαγωνισμού θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 στην Αθήνα.

Συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές Βάγια Κωνσταντίνο, Γιγή Ελένη και Θεοδωρή Μαρία καθώς και το Δ/ντη Παλιόγλου Βασίλειο και τους διδάσκοντες Φυσικών Επιστημών του ΓΕΛ Άντισσας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην επόμενη φάση. Επίσης θέλουμε να συγχαρούμε τους μαθητές του 2ου ΓΕΛ Μυτιλήνης, του ΓΕΛ Παμφίλων και του ΓΕΛ Πολυχνίτου που συμμετείχαν στον διαγωνισμό με ευγενή συναγωνισμό και άμιλλα και τους διδάσκοντες Φυσικών Επιστημών που προετοίμασαν τους μαθητές.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τη Δ/ντρια του 5ου ΓΕΛ Μυτιλήνης, Βαμβακίτου Σταυρούλα για τη διάθεση του Σ.Ε.Φ.Ε. του σχολείου που φιλοξενεί τον διαγωνισμό τα τελευταία χρόνια και στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια μας για την ανάδειξη των πειραματικών δραστηριοτήτων στις Φυσικές Επιστήμες. Ευχαριστούμε επίσης τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Βορείου Αιγαίου της Ένωσης Ελλήνων Χημικών, Χατζηβασιλείου Παναγιώτη για την χορηγία και τη συμβολή στον διαγωνισμό.

Ευχαριστούμε τέλος τους εκπαιδευτικούς ΠΕ04 που συμμετείχαν στην οργανωτική και επιστημονική επιτροπή του διαγωνισμού «EUSO 2020», Σωτηρίου Σοφία Σ.Ε.Ε. Φυσικών Επιστημών, Αξή Φανή, Βαραγιάννη Μαρία, Γιαννίκο Παναγιώτη, Θωμαΐδη Βασιλική, Χατζηκωντή Όλγα που διοργανώθηκε από το ΕΚΦΕ Λέσβου.

photos